Evenementen

Manhattan Exchange 2017

8 Northumberland Avenue, Londen, 03 oktober, 2017

Manhattan Exchange 2017 in Londen

Vooraanstaande spelers in retail, groothandel, productie en logistieke dienstverlening komen 3 en 4 oktober 2017 samen om zich in de wereld van commerce en supply chain te verdiepen. Wij bieden u het beste van het beste: experts delen hun inzichten op de evoluerende en dynamische omnichannelmarkt en de impact die het heeft op zowel business-to-business als business-to-consumer omgevingen, zowel online als offline met een focus op de ultieme klantervaring.

Of u nu een fysieke retailer, een online pure player, een logistiek dienstverlener, een groothandelaar, een direct-to-consumer producent bent of dat u al het voorgaande in huis heeft: Manhattan Exchange is op maat gemaakt om u te helpen om altijd en overal aan de wensen en eisen van uw klant te kunnen voldoen.

Uw belofte aan klanten nakomen