Evenementen

World Retail Congress (WRC)

World Retail Congress (WRC)

Het World Retail Congress is het evenement dat vele internationale en nationale retailers, zowel gevestigde ondernemingen als innovatieve start-ups en disruptors, samenbrengt. De grote gemene deler is dat zij allemaal dezelfde focus hebben in het snelveranderende retaillandschap. Dynamiek en innovatie is het devies om aan de wensen van de klant van vandaag te kunnen voldoen.

Kom de 2e dag (18 april) om 14.25 uur naar onze paneldiscussie: “The Logistics Lowdown”

Felipe Ferreira, Worten Head of Supply Chain en Henri Seroux, Senior Vice President EMEA bij Manhattan Associates nemen deel om mee te praten over hoe belangrijk innovatie in supply chain, productie en infrastructuur is om productiever te zijn en verbeteringen aan te brengen. Immers, het is een illusie om te denken dat je zonder extra effort kunt winnen in dit gepersonaliseerde ‘see now, buy now’-retailtijdperk.

Deze sessie gaat in op hoe retailers hun logistieke netwerk zouden moeten transformeren om ook in de toekomst succesvol te zijn.

Uw belofte aan klanten nakomen