Evenementen

Digital Innovation Summit

Digital Innovation Summit

Digitale transformatie: het blijkt vaak lastiger dan gedacht: de snelle verandering van de markt, klantgedrag, dienstverlening en technologie maken de digitale transformatie complexer dan ooit. U bent niet alleen. Veel organisaties delen uw ervaring en hebben ervan geleerd.

Hoe u van uw digitale transformatie een succes kunt maken is het onderwerp van de "Digital Innovation Summit". Van dromen en ambitie naar deze daadwerkelijk uit te voeren met concrete resultaten die het succes van uw organisatie mogelijk vergroten.

Namens Manhattan Associates betreedt Pieter Van den Broecke het podium en vertelt over Customer Engagement, de ultieme Manhattan Active™ Solution op het gebied van digitale transformatie om uw klant van de wieg tot het graf te bedienen.

Uw belofte aan klanten nakomen