Evenementen

E-commerce Live!

E-commerce Live!

E-commerce Live! is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, roundtables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent.

Met e-fulfilment als subevent! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce. Namens Manhattan zal Pieter Van den Broecke in deze track een sessie over Customer Engagement verzorgen, de nieuwste toevoeging in het Manhattan Active™ Solutions portfolio die ervoor zorgt dat u uw klant in alle kanalen naadloos kunt bedienen, zodat u bouwt aan tevreden en loyale klanten die graag bij u terugkomen.

Uw belofte aan klanten nakomen