Evenementen

Gartner Supply Chain Executive Conference 2019

Barcelona, Palais de Congresos, 17 juni, 2019

Gartner Supply Chain Executive Conference 2019

Wat is nodig om te overleven en gedijen in een zakenwereld die constant in beweging is? Manhattan Associates gaat graag met u in gesprek op de Gartner Supply Chain Summit om u te laten zien hoe we uw supply chain zo kunnen inrichten dat het grote en complexe operations optimaliseert.

Supply chains zoals die van u moeten de transformatieve kracht van flexibiliteit en reactievermogen omarmen, zodat onverwachte gebeurtenissen snel te voorzien zijn, u ernaar kunt handelen en de verstoring ten goede keert. De Gartner Supply Chain Executive Conference 2019 is opgezet om supply chain leaders zoals u en uw team bij deze belangrijke transformatie te helpen.

Uw belofte aan klanten nakomen