Evenementen

World Retail Congress 2019

Rai Amsterdam, Nederland, 14 mei, 2019

World Retail Congress 2019

Bezoek Manhattan Associates bij het World Retail Congres en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen om ervoor te zorgen dat u met de juiste technologie goed beslagen ten ijs komt in het nieuwe retaillandschap.

Kom dinsdag 14 mei 2019 om 14.35 uur naar ons panel met als onderwerp: ‘Remastering the art of fulfilment: beyond Drones, AI, Blockchain and even robots’.

Onze panelleden:
  • Sophie Houtmeyers, VP Distribution Operations - Skechers / President Logistics in Wallonia
  • Troy Norcross, Blockchain Rookies

Het World Retail Congress brengt leiders uit de retailindustrie samen, van landelijke en internationale powerhouses tot game-changing startups en disruptors. Ze hebben allen één ding gemeen en dat is hun focus op hoe consumenten vandaag de dag willen worden bediend. Ze moeten ervoor zorgen dat ze hun business snel kunnen ombuigen en innoveren om te levern en óverleven. Het Congres biedt een forum voor senior retailers om te leren, inzichten te delen, te netwerken om zo de toekomst van retail vorm te geven.

Uw belofte aan klanten nakomen