ガートナーのWMS分野のマジック・クアドラントで マンハッタン・アソシエイツがリーダーとして9回連続で位置付け

ATLANTA, 2017年03月29日

マンハッタン・アソシエイツ(Manhattan Associates, Inc. 本社:米国ジョージア州アトランタ、NASDAQ:MANH)は、ガートナーのWMS(倉庫管理システム)分野のマジック・クアドラントにおいて、市場のリーダーとして評価されました。 マンハッタン・アソシエイツがリーダー企業に位置付けられたのは2006年以降9回連続で、今回も「ビジョンの完全性」と「実行能力」という2つの軸の両方において、最も高いポジションに位置する企業であると評価されました。

マンハッタン・アソシエイツの製品管理担当バイスプレジデントであるBrian Kinsella(ブライアン・キンセラ)は次にように語っています。

「今年もガートナーのマジック・クアドラントのリーダー企業に位置付けられたことを光栄に思っています。今回いただいた評価は、私たちが25年以上にわたってこの分野にフォーカスし投資を続けてきたことに加え、お客様と築いてきたパートナーシップがあってこその結果に他なりません。また 当社のお客様には市場において最も革新的なロジスティクスを実践している企業も含まれており、そうしたお客様と協力しながらビジネスを行ってきたことが、今回の評価の主要な要因の一つになったものと考えています」

WMS分野のマジック・クアドラントに関するマンハッタン・アソシエイツのレポートおよびデータは下記サイトにてご覧いただけます。

マンハッタン・アソシエイツは昨年、次世代型モバイル/タブレット向け配送管理アプリケーションであるDM Mobileの提供を開始するとともに、労務管理システムやスロッティング最適化システムの機能を統合して活用することができるよう倉庫管理システムの強化を図りました。

そして今年も、オムニチャネルの実現と物流センターを革新するためのソリューションを引き続きお届けしていくことをコミットしており、これにはフルフィルメント自動化、マシンラーニング、ワークフォース管理といった様々なテクノロジが欠かせないものとなります。

マンハッタン・アソシエイツは、WMS(Warehouse Management)、TMS(Transportation Management)、LMS(Labour Management)、DOM(Distributed Order Management)、SCP(Supply Chain Planning)、DCSE(Distribution Centre Supplier Enablement)といったサプライチェーンとオムニチャネル分野の革新的な製品の数々により、これまでも、そしてこれからも市場をリードし続けてまいります。

Receive up-to-date product, customer and partner news directly from Manhattan Associates on Twitter and Facebook.

マジック・クアドラントについて

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

マンハッタン・アソシエイツについて

Manhattan Associates is a technology leader in supply chain and omni-channel commerce. We unite information across the enterprise, converging front-end sales with back-end supply chain execution. Our software, platform technology and unmatched experience help drive both top-line growth and bottom-line profitability for our customers.

Manhattan Associates designs, builds and delivers leading edge cloud and on-premises solutions so that across the store, through your network or from your fulfillment center, you are ready to reap the rewards of the omni-channel marketplace.